REPARATIE & ONDERHOUD

Voor elk type auto heeft de fabrikant een onderhoudsschema. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat.

Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. Om welk automerk of type het ook gaat, u bent bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie. Onze technische specialisten voeren de werkzaamheden snel en vakkundig uit.

Wij werken niet alleen met heldere facturen, maar ook met transparante en scherpe prijzen. Zo weet u altijd precies wat de werkzaamheden aan uw auto u gaat kosten.

Mochten er onvoorziene extra werkzaamheden voortkomen uit een kleine of grote onderhoudsbeurt, dan wordt dit vooraf met u overlegd. Bij ons bent u verzekerd van scherpe all-in adviesprijzen. Op basis van deze informatie kunt u zelf beslissen wat wij voor u kunnen betekenen en helpen wij u graag weer snel en veilig op weg.

Wij informeren u graag om u auto in topconditie te houden.
M&F Autokeuringen © 2012-2013    design: wapit.nl en larsbehrens.nl